سلام ! امروز تصمیم گرفتم که یکی از کامل ترین مطالب در خصوص ورود سایت به گوگل دیسکاور و اینکه چگونه سایتتان را وارد گوگل دیسکاور کنید را به زبان فارسی منتشر کنم ، چون پست کاملی در این خصوص تا امروز منتشر نشده است و این پست میتواند به بسیاری از افراد و سئو کارها کمک کند تا بتوانند ترافیک بیشتری را جذب سایت خودشان یا مشتریانشان کنند .
همانطور که میدانید سئو موضوعی است که این روزها طرفداران زیادی دارد و خوب طبیعتا امری زمان بر است ، اما با رعایت این تکنیک هایی که در این پست به آنها اشاره میکنم میتوانید خیلی راحت سایت خودتان را وارد گوگل دیسکاور کنید و سئو سایت خودتان را منفجر کنید .
علی ! چطور میتوانم سایت خود را وارد گوگل دیسکاور کنم؟
این احتمالاً پرسش شماره یک شماست. خوشبختانه گوگل برخی راهنماییها را ارائه میدهد. از سایت آنها: محتوا به صورت خودکار واجد شرایط ظاهر شدن در دیسکاور است اگر توسط گوگل ایندکس شده باشد و سیاستهای محتوای دیسکاور را رعایت کند. هیچ برچسب یا داده ساختاری خاصی مورد نیاز نیست. توجه داشته باشید که واجد شرایط ظاهر شدن در دیسکاور تضمین ظاهر شدن سایت شما د دیسکاور نیست ! وقتی بیشتر بخوانید، اساساً، اگر محتوای با کیفیت و مفید داشته باشید، آن کاندید ظاهر شدن در دیسکاور است.
هدف من از این پست این است که تا پایان آن، شما را با تمام اطلاعات و استراتژیهایی که میتوانید برای رفتن به گوگل دیسکاور استفاده کنید، مسلح کنم.
برای ورود به گوگل دیسکاور :
۱. بهبود کیفیت سایت اگر گوگل نمره کیفیت بالایی برای سایت شما قائل شود ، آنگاه شما کاندید ورود به دیسکاور هستید. این به معنای اثبات به گوگل است که محتوای شما به مردم کمک میکند یا حداقل سیگنالهای مفید ارسال میکند.
اقدامات عملی که باید انجام دهید:
- بهبود گرامر
- اضافه کردن مطالب مرتبط بیشتر
- اضافه کردن اطلاعات مفید و مبتنی بر واقعیت بیشتر کوتاه کردن جملات و پاراگرافها
- ذکر نویسنده و بک لینک در صورت وجود
- گوگل به زمان نیاز دارد تا محتوای شما را ارزیابی کند، سپس در بهروزرسانی گوگل بعدی نمره جدیدی به شما میدهد. تا بهروزرسانی گوگل بعدی، خواهید دانست که آیا موفق شدید یا نه.
آیا موضوعاتی را پوشش می دهید که مردم و گوگل آنها را برای دیسکاور مرتبط می دانند؟
من این را یکی از چالش برانگیزترین موارد برای مالکان سایت می دانم. این یک آزمون کوچک است: آیا محتوایی که درباره آن می نویسید در یک مجله ها، روزنامه یا فیدها ظاهر می شود؟ اگر نه، احتمالاً برای مخاطبان گسترده در گوگل دیسکاور ظاهر نمی شود.
آیا به طور منظم محتوایی را منتشر یا به روز می کنید که با یکدیگر مرتبط هستند؟ گوگل می خواهد تجربه جستجوی مردم را به موضوعات مرتبط وصل کند. این به معنی آن است که ما باید محتوایی را منتشر کنیم که مردم به دنبال آن هستند و محتوای مرتبطی که مردم را در فید دیسکاورشان علاقه مند می کند.
برای ورود به گوگل دیسکاور، باید به چند نکته توجه کنید
اولاً، محتوای شما باید مرتبط با موضوع باشد و بتواند با مقالههای دیگر در سایت شما ارتباط برقرار کند. برای مثال، اگر مقالهای دربارهی “چگونگی آموزش نشستن سگ در ۱۰ مرحله” دارید، میتوانید مقالهای دیگر با عنوان “۱۰ روش هوشمندانه که صاحبان سگ از آنها برای آموزش سگ به نشستن استفاده کردند” ایجاد کنید و تصاویر یا ویدیوهای مربوط به این روشها را در آن قرار دهید.
نکتهی دوم این است که محتوای شما باید جدید و جالب باشد. اگر محتوای شما خستهکننده و صرفاً برای جذب ترافیک جستجو باشد، احتمالاً در گوگل دیسکاور پذیرفته نخواهد شد. بنابراین، باید محتوای جدید و جالب ایجاد کنید که بتواند علاقهی مردم را برانگیزد. اگر موضوعات شما خستهکننده است، ممکن است نیاز به ایجاد بخش جدیدی در سایت خود برای محتوای گوگل دیسکاور داشته باشید که این میتواند شامل دسته بندی جدید یا منوی جدید باشد .
تاثیر تصاویر در قرارگرفتن سایت شما در گوگل دیسکاور
تصاویری که استفاده میکنید در محتوا و همینطور تصویر اصلی پست باید چشمگیر باشد و چشمها را به خود جلب کنند. آنها باید ادیت شوند و مردم را وادار به توقف اسکرول کنند .
مراحل عملی:
تصاویری که در پست و همینطور تصویر اصلی محتوا منتشر میکنید باید چشمگیر باشند و چشمها را به خود جلب کنند. آنها باید برجسته شوند و مردم را وادار به توقف اسکرول کنند.
پیشنهادات من به شما :
- اطمینان حاصل کنید که تصاویر فوقالعاده واضح باشند و کنتراست و رنگ بیشتری داشته باشند ، برای این کار میتوانید از ابزارهایی مثل فتوشاپ یا سایت های آنلاین مثل canva استفاده کنید ، اما مطمئن شوید که تصاویری که قراره در پست قرار بدید واقعا چشم نواز و خاص باشند .
- برای تصویر بنر پست پیشنهاد میکنم یک سر به یوتیوب Mr Beast بزنید و از تامبنیل ها و بنرهای ویدیوهایش الگو برداری کنید .
- از تصاویر جذابتر و آشنا که مردم را جذب میکنند استفاده کنید ، ایدههایی برای امتحان کردن: ∙ سلبریتیها ∙ مکانها ∙ تصاویر با چهرههای مردم ∙ عکسهای قبل و بعد ∙ تیمهای ورزشی ∙ برند/لوگو
نقش تیترهای کلیک بایتی را دست کم نگیرید !
همانطور که گوگل میگوید نباید این کار را انجام داد، اما کار میکند و جواب میدهد ! راهکار این است که باید به تیتر خود را جذاب کنید . اگر تیتر این باشد: «سگ کوچک بدون صاحب در ویدیوی «شکستانگیز» ویروسی میشود»، آنگاه ویدیو باید واقعاً شکستانگیز باشد. دو سایت را به شدت توصیه میکنم که مطالعه کنید و از آنها الگوبرداری کنید : https://www.boredpanda.com/ و https://www.msn.com/. به دسته بندی های این دو سایت بروید و به تیترهای موجود در پست های تاپ توجه کنید ، آنها مقالههایی که عملکرد بالایی دارند را ابتدای سایت قرار میدهند ! به کسی نگویید اما از این موضوع اطمینان دارم 🙂
اگر میخواهید از هوش مصنوعی برای ساخت تیتر کمک بگیرید، چند تیتر نمونه از سایتهایی که بالاتر اشاره کردم بردارید که به موضوع سایت شما مرتبط هستند و همینطور موضوع مقاله ای که میخواهید بنویسید ترکیب کنید و از هوش مصنوعی بخواهید ۱۰ ایده با توجه به تیترهای نمونه و مقاله جدیدتان به شما بدهد.
2 مثال از دستوراتی که میتوانید به هوش مصنوعی بدهید:
- ۱۰ تیتر کلیکبیت درباره [موضوع ] بساز که از گوگل دیسکاور کلیکهای زیادی از مردم دریافت کند.
- تیترهای نمونه زیر را مدل بگیر: [درج تیتر نمونه] [درج تیتر نمونه] [درج تیتر نمونه] و 10 تیتر جذاب در مورد [موضوع جدیدتان را اینجا بنویسید ] به من بده
نقش ux یا تجربه کاربری در رفتن به دیسکاور گوگل
تجربه کاربری مثبت سایت شما خیلی مهمه ، این که تبلیغات زیاد نداشته باشید ، پاپ آپ های مزاحم نداشته باشید . با رعایت این موضوع بخش زیادی را طی کردید و اکنون مانع نهایی شما، تحویل دادن محتوایتان به گوگل بر اساس تیتر است.
گوگل در حال تماشا، اندازه گیری و ردیابی آنچه که مردم در صفحات سایت شما انجام می دهند هست . گوگل زمان درگیری کاربر با سایت شما تا کیفیت محتوای شما را ارزیابی میکند، و همین کار را برای محتوای دیسکاور شما نیز انجام خواهد داد، پس مطمئن شوید که سایت شما یک ux مناسب دارد و تیتر و محتوای شما به اندازه کافی جذاب است که کاربر را درگیر کند .
آنها احتمالاً برخی از محتوای شما را در دیسکاور آزمایش می کنند و سپس ارزیابی می کنند تا ببینند آیا به اندازه کافی خوب بود یا نه ! تا بعداً پیشنهادات بیشتری از سایت شما را به کاربران ارائه دهند ، و این موضوع به این معنی است که ما باید تجربه کاربری مثبت ایجاد کنیم برای کاربرانی که به سایت ما می آیند .
برای انجام این کار، هدف شماره یک این است که مردم را وادار کنیم تا مدت زمان بیشتر در سایت شما بمانند. احتمالاً معمول است که مردم دکمه بازگشت را کلیک کنند و سپس داستان دیگری در دیسکاور مشاهده کنند. با این حال، اگر آنها فقط برای چند ثانیه در صفحه شما باشند و سپس بروند، این یک مشکل است و باید زمان زیادی را در سایت شما صرف کنند که این به تصاویری که در محتوایتان استفاده کردید ، شروع محتوایتان و تیتر محتوای شما بستگی دارد .
کلید رفتن به گوگل دیسکاور بر اساس تیتر و داشتن تجربه کاربری عالی است
. همانند عملکرد خوب در جستجوی ارگانیک. بنابراین، ۷ عنصر اصلی برای داشتن یک ux عالی را بهتون پیشنهاد
- نداشتن تبلیغات زیاد و گمراه کننده
- عدم وجود پاپ آپ ها و بین صفحه ای ها
- محتوای اصلی در یک یا حداکثر دو اسکرول پایین قرار دارد
- محتوا راحت برای خواندن و مصرف است (اندازه فونت ۱۸ پکسل به بالا، فاصله خطوط منظم)
- داشتن تصاویر بصری زیادی برای جذب مخاطب
- داشتن لینک های داخلی و پست های مرتبط (با تصاویر) در پایین صفحه برای نگه داشتن مخاطب در سایت .
- یک نمونه صفحه خوب برای گوگل دیسکاور:https://www.redbookmag.com/beauty/g43807517/youll-be-shocked-that-these-celebs-have-never-had-plastic-surgery/
چند توصیه مهم برای شما سئو کار عزیز :
اگر من به جای شما باشم: به https://www.boredpanda.com و https://www.msn.com میرفتم تا بخشهایی را پیدا کنم که بیشتر به سایت من مربوط میشود. سپس تیترهای آنها را بررسی میکردم و آنهایی را که واقعاً برجسته هستند و تعداد زیادی از به اشتراک گذاریهای اجتماعی دارند، پیدا میکردم. آن آدرسها و تیترها را در یک صفحه اکسل ثبت میکردم و سپس چند تا از آنها را میخواندم تا ببینم کیفیت و کاربری و ساختار متن و تصاویر آنها چگونه است. اما آنها را از دید کسی میخواندم که به طور تصادفی به صفحه میرسد، نه کسی که به دنبال آن است. همچنین به عناصر طراحی و تجربه کاربر کلی توجه میکردم… سعی میکردم آنها را از دید تازهای ببینم.
استراتژی شماره 1 برای رفتن به دیسکاور
جستجو و دنبال کردن موضوعات مورد علاقه تان این یکی از بهترین کارهایی است که برای درک بهتر دیسکاور میتوانید انجام دهید و واقعا ساده است:
۱. به حساب کاربری گوگل خود در اپلیکیشن گوگل در گوشی خود وارد شوید.
۲. مطمئن شوید که دیسکاور فعال است (اپلیکیشن گوگل > آیکون عکستان در بالا راست > تنظیمات > عمومی > دیسکاور (فعال شده است))
۳. مطمئن شوید که نتایج شخصی سازی شده فعال است (بازگشت به تنظیمات > نتایج شخصی > نمایش نتایج شخصی)
۴. حداقل ۱۵ موضوع اصلی را که شما و رقبایتان پوشش میدهید را شناسایی کنید.
۵. هر روز، یک جستجوی جدید برای یکی از موضوعات خود را در حالی که در اپلیکیشن گوگل در گوشی خود وارد شدهاید، انجام دهید. مطمئن شوید که بر روی نتایج مانند سایت خود، اما همچنین رقبای خود کلیک کنید. همچنین بر روی جستجوهای مرتبط در گوگل کلیک کنید. هدف این است که به گوگل نشان دهید واقعا علاقهمند به این موضوع هستید.
استراتژی شماره 2 برای رفتن به دیسکاور
اگر میخواهید توجه مردم را جلب کنید، به آنها خبر بدهید… اطلاعات جدیدی که برای آنها مهم است و قبلا ندیدهاند. این یک استراتژی عالی برای افزایش شانس خود برای ورود به گوگل دیسکاور است .
اینجا یک استراتژی ساده برای شروع نوشتن محتوا خبر برای دیسکاور است:
- به آدرس https://www.prnewswire.com/ بروید
- در بالا و راست، یک جعبه جستجو خواهید دید – یک کلمه کلیدی گسترده مرتبط با نیش خود را وارد کنید.
- در صفحه نتایج، در پایین و راست یک منو کشویی برای تنظیم تعداد نتایج در هر صفحه خواهید دید. آن را روی ۵۰ یا اگر موضوعاتی که پوشش میدهید خیلی زیاد است ، ۱۰۰ تنظیم کنید.
- همه نتایج در صفحه را کپی کنید
- به ChatGPT یا Claude بروید (من Claude را برای این کار ترجیح میدهم)
- یک پرامپت مانند این وارد کنید:
- “هدف من: نوشتن یک داستان خبری جالب برای سایت من درباره [موضوع خود را وارد کنید] که احتمالا در گوگل دیسکاور ظاهر خواهد شد.. هر کدام را تجزیه کنید و ۳ عنوان را که بیشترین احتمال دارد برای مخاطبان سایت من و گوگل دیسکاور مناسب باشد، شناسایی کنید.
- تیتر نباید داستان را فاش کند بلکه باید کنجکاوی ایجاد کند تا افراد احساس کنند که باید روی آن کلیک کنند
امیدوارم با استفاده از این تکنیک های ساده خیلی زود سایتتان را وارد گوگل دیسکاور کنید ، این پست ادامه دارد و به زودی تکمیل تر خواهد شد 🙂
به به علی جان خداقوت
خسته نباشید میگم بهت
نظرت راجع به دیسکاور حوزه های ymyl چیست؟
چون خونده بودم توی این حوزه ها علاوه بر مطالب بالا EEAT هم یکی از فاکتور های رفتن به دیسکاور هست
پیشاپیش دمت گرم
ممنونم ابوالفضل ،
حوزه هایی که توی دسته ymyl هستن خوب طبیعتا سختگیری هم توشون زیاده ، به طور مثال ارجا به مقالات تخصصی اون پزشک یا صاحب برند در سایتهای معتبر مثل arixv یا غیره میتونه این حساسیت رو کم بکنه ، چون یوتیوب هم چنین چیزی رو اخیرا قرار داده که مثلا تو حوزه پزشکی و سلامت صاحبان کانال میتونن تاییدیه بگیرن برای فعالیت در این حوزه .
الگوریتم EEAT هم یکی از این فاکتورها هست و خوب علاوه بر کاربردش توی حوزه های عمومی توی حوزه های خاص هم باید رعایت بشه ، اما خوب در حوزه های حساس مثل پزشکی و سلامت نیاز دارید که یکم با حساسیت بیشتری پیگیری بشه ، کلا گوگل یکم توی حوزه سلامت سخت گیره اما میشه با ترفندی که گفتم این موضوع رو پوشش داد .